T:+90 212 322 8100

Yazdır

YZB 2013

Hakkında

Organize perakende sektörünün organizasyonu olan Yerel Zincirler Buluşuyor 2013 Konferansı ve Fuarı, 32’si sponsor, 54’ü fuar katılımcısı olmak üzere toplam 86 firmanın katılımıyla, Haliç Kongre Merkezi’nde 17-18 Nisan 2013 tarihleri arasında düzenlenmiştir. Organizasyon 300’ün üzerinde marka temsili, 6439 profesyonelin katılımıyla başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir.
Organizasyonun tanıtımına yönelik afiş, davetiye, katalog, e-bülten, banner, billboard ve üstgeçitler, televizyon ve radyo reklamı, gazete ilanı, Perder bölge toplantıları, basın toplantısı gibi farklı mecralarda hedefe yönelik kapsamlı çalışmalar yürütülmüştür.

‘Yerel Zincirler Buluşuyor’ organizasyonu sektörel dergiler ve portallar, Anadolu Ajansı ve günlük gazetelerden temsilciler tarafından takip edilmiştir. Yazılı basında, sektörel dergi portallarında ulusal, bölgesel ve yerel olmak üzere yer alan haberlerin toplam 83 yansıma ve 6.877.636 erişim sağlanmıştır. “Dönüşümü Başlat, Geleceği Kazan”, İnsan/Marka/Teknoloji temasının işlendiği YZB 2013’de, dönüşüm öncülüğü insana verilmiş; 13 oturumda 22 uzman konuşmacı tespit ve öngörülerini, tüm dinleyicilerin beğenisini kazanan interaktif bir konferans ortamında paylaşmıştır.

Perakendenin en başarılı fikirleri ödülleri için, değerli projeler farklı kategorilerde değerlendirilmeye sunulmuş; PEF jürisinin titiz çalışmaları sonucunda belirlenen ödüller Yerel Zincirler Buluşuyor’da beşinci kez sahiplerini bulmuştur.

Yerel Zincirler Buluşuyor organizasyonunun sunucusu Kadir Çöpdemir’in kendine özgü sunumuyla renk kattığı açılışta ulusal kültürümüzün gücüyle, evrensele ulaşan en görkemli dans grubu Anadolu Ateşi’nin gösterisi etkinlikler kapsamında ayrıca büyük ilgi görmüştür.
Tarabya Oteli'nin yüzyıllık mirası üzerine getirilen modern perspektifiyle The Grand Tarabya’da Hayat Kimya’nın ‘Perakendenin Hayatı’ temasıyla sponsor olduğu Gala Gecesi düzenlenmiştir. Organizasyonun sponsor firmalarına teşekkür plaketi verilen gecede sahne alan ünlü sanatçı Petek Dinçöz sektör temsilcilerine keyifli bir gece yaşatmıştır.

Katılımcı firmalara Perder üyeleriyle ticari ilişkiler geliştirmeleri ve stratejik iş ortaklığı fırsatları oluşturmaları yönünde katkı sağlayan YZB 2013; yine bir önceki yılın başarı çıtasını yükseltmiş ve organize gıda perakendesinin en büyük organizasyonu olma misyonunu başarıyla gerçeklemiştir.

Katılımcı Bilgileri

Sponsorlar

YZB 2024 Hakkında Tüm Güncellemelerden Haberdar Olmak İçin Kaydolun