T:+90 212 322 8100

Yazdır

YZB 2012

Hakkında

Organize gıda perakendesinin en büyük organizasyonu olan Yerel Zincirler Buluşuyor 2012 Konferansı ve Fuarı, 115’i katılımcı, 30’u sponsor olmak üzere toplam 145 firmanın katılımıyla, Haliç Kongre Merkezi’nde, 25-26 Nisan tarihleri arasında düzenlenmiştir.Organizasyon 300’ün üzerinde marka temsil edilerek ve 5229 profesyonel ziyaretçi ile başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir.

Organizasyonun tanıtımına yönelik, afiş, davetiye, katalog, e-bülten, banner, açık hava reklamı, televizyon ve radyo reklamı, gazete ilanı, Perder bölgelerinde basın buluşmaları gibi farklı tanıtım mecralarında kapsamlı çalışmalar yürütülmüştür.

İstanbul’un en merkezi noktalarında billboard ve üstgeçitler; Ankara,İzmir, Bursa, Samsun, Kayseri, Gaziantep ve Erzurum’da clpler kullanılarak açık hava reklam çalışmaları kapsamlı bir şekilde yürütülmüştür.

‘Yerel Zincirler Buluşuyor’ organizasyonu sektörel dergiler ve portallar, Anadolu Ajansı ve günlük gazetelerden temsilciler tarafından takip edilmiştir.Yazılı basında, sektörel dergi portallarında ulusal, bölgesel ve yerel olmak üzere toplam 250 yansıma ve 24.953.632 erişim sağlanmıştır.

Kadir Çöpdemir’in kendine özgü sunumuyla renk kattığı, Dance Alaturca grubunun geleneksel motifleri modernize ederek günümüze taşıdığı dans gösterileri ve açılış etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen multivizyon gösterileri ayrıca büyük ilgi görmüştür.

YZB 2012 konferans programı, dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen 18 duayenini ağırlamış olup; konuşmacılar, Yerel Birliktelikten Küresel Markaya ‘Kurumsal Yönetim’ teması çerçevesindeki tespit ve öngörülerini, tüm dinleyicilerin beğenisini kazanan interaktif bir sunum ortamında paylaşmıştır.

Yerel Zincirler Buluşuyor bünyesinde geleneksel olarak gerçekleştirilen sektörün başarılı kişi ve kurumlarının ödüllendirildiği ve rol model olarak sektör ilgililerine sunulduğu Perakendenin En Başarılı Fikirler yarışması, organizasyonun ikinci günü dördüncü kez sahiplerini bulmuştur.

Perder üyeliğine hak kazanan yeni zincirlerin temsilcilerine rozetleri takılarak federasyona kabulleri sağlandı.

Kadir Çöpdemir’in kendine özgü sunumuyla renk kattığı, Dance Allaturca grubunun geleneksel motifleri modernize ederek günümüze taşıdığı dans gösterileri ve açılış etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen multi-vizyon gösterileri ayrıca büyük ilgi görmüştür.

Zengin mimarisi ve göz alıcı güzelliği ile İstanbul’un simgelerinden biri olan Çırağan Palace Kempinski'de gerçekleştirilen gala gecesinde, organizasyonun sponsor firmalarına teşekkür plaketi verilmiştir. Ünlü sanatçı Zara’nın sesinde anlam bulan nameler, İstanbul Boğazı’nın dinlendiren ve eşsiz atmosferine eşlik etmiş; sektör temsilcilerine keyifli bir gece yaşatmıştır.

Katılımcı firmalara Perder üyeleriyle ticari ilişkiler geliştirmeleri ve stratejik iş ortaklığı fırsatları oluşturmaları yönünde katkı sağlayan YZB 2012; yine bir önceki yılın başarı çıtasını yükseltmiş ve organize gıda perakendesinin en büyük organizasyonu olma misyonunu başarıyla gerçeklemiştir.

Sponsorlar

YZB 2024 Hakkında Tüm Güncellemelerden Haberdar Olmak İçin Kaydolun