T:+90 212 322 8100

Yazdır

YZB 2011

Hakkında

27-28 Nisan 2011 tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezinde gerçekleştirilen YZB 2011 organizasyonu 30 sponsor firma, 102 fuar katılımcısı ve yaklaşık 10.000 ziyaretçi ile elde edilmesi zor bir başarıya ulaşmıştır.   YZB 2011 konferans organizasyonu kapsamında konularında dünyanın önde gelen 16 ismi, ana oturumlarda 12, paralel oturumlarda ise 4 toplantıda sektör ilgilileri ile buluşarak ‘Sürdürülebilir Büyüme’ temasıyla geleceğe yön verdiler. Vatan Şaşmaz tarafından sunulan açılış etkinlikleri kapsamında Anadolu Ateşi ve multivizyon gösterileri büyük ilgi gördü. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker açılış konuşmalarında sektörün önemini vurgulayarak, gelişim sürecini yakından takip ettiklerini ifade ettiler.

YZB 2011'de konferans programı kapsamında ana konuşmacı olarak ülkemize gelen dünyaca ünlü ekonomist Nouriel Roubini Türkiye ve dünya ekonomisi hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu. Türkiye ekonomisine pozitif bir bakışı olduğunu ifade eden Roubini, önümüzdeki fırsatlar ve tehditler hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

27 - 28 Nisan 2011 tarihlerinde iki gün boyunca sektör ilgilileri fuar katılımcıları ile yeni iş fırsatlarını görüşürken, konferans kapsamında önemli başarılara imza atan değerli konuşmacıların çizdiği vizyonla gelecek stratejilerini planlama fırsatı yakaladılar.

YZB 2011 muhteşem bir gala gecesi ile son buldu. İstanbul Conrad Otel'de gerçekleşen gala gecesinde ‘Perakendenin En Başarılı Fikirleri’ yarışmasında ödüle layık görülenler ve sponsor firmalara plaketleri takdim edildi. Sanatçı Funda Arar geçmişten günümüze önemli sanat eserlerini seslendirerek geceye renk kattı. YZB, 2011 yılında da iki gün boyunca süren enerjisiyle, tüm katılımcı ve ziyaretçilerin önemli kazanımlar elde ettiği, sektörün geleceğine yön veren bir organizasyon olarak başarı ile sonuçlanmıştır.

Sponsorlar

YZB 2024 Hakkında Tüm Güncellemelerden Haberdar Olmak İçin Kaydolun